PRA - MOX - Homepage_Top

moxis, din Moodle-partner

Få skræddersyet Moodle LMS-platformen til jeres behov

Besøg moxis.dk eller ring 2222 7383

 

Danmarks eneste Moodle Premium Partner

moxis er landets eneste Moodle Premium Partner og kan tilbyde løsninger, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed. Sammen finder vi den LMS-løsning og de services, der imødekommer virksomhedens behov, målsætninger og udfordringer.

Vi har stor erfaring i hosting, vedligeholdelse af Moodle-sites, integration af eksterne systemer m.m.

moxis er ligesom Praxis en del af Egmont

moxis er en del af Praxis, der producerer læremidler til bl.a. erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser og har gjort det i mere end 100 år. Ligesom bl.a. Alinea og GoTutor er Praxis ejet af den danske fond Egmont, der har som en del af deres formål at støtte børn og unge, der har det svært.

moxis har samlet alle kompetencer in-house

Vi benytter selv Moodle LMS til produktion af digitale læringsforløb. I kombination med den erfaring, vi har som leverandør af platformen, betyder det, at vi har et meget stort kendskab til Moodles styrker, når det handler om digital læring. Vi har fokus på fire hovedområder:

  • Hosting i Danmark: Vi hoster og overvåger vores kunders Moodle-platform. Serverne er placeret i Skanderborg, og vi har en oppetid på 99,9 %.
  • Skræddersyet udvikling: Platformen bliver skræddersyet til netop jeres behov af vores interne udviklere.
  • Integration: Vi har et integrationsteam, der sikrer, at platformen arbejder sammen med andre systemer og løsninger, I benytter jer af.
  • Rådgivning: Vi hjælper med alt, hvad opsætningen af jeres LMS kræver, fra konfiguration af platformen til oplæring af superbrugere.

Moodle, en brugervenlig læringsplatform

Moodle er den mest fleksible og helstøbte læringsplatform på markedet. Og den mest populære. En Moodle-løsning fra moxis kan benyttes i alle former for undervisning og bygger på den store erfaring, vi har opnået gennem arbejdet med flere end 40 skolers digitaliseringsarbejde såvel strategisk som pædagogisk og didaktisk.

Nemt for underviseren at opbygge og udvikle sin undervisning

Med Moodle kan den enkelte underviser nemt skabe unikke interaktive læringsforløb, tilpasset de aktuelle elever. Der er et stort antal funktioner, der understøtter bl.a. vidensdeling og kvalitetssikring samt genbrug af materialer fra tidligere forløb.

Desuden findes værktøjer, der gør det nemt at holde styr på undervisningens administrative elementer som fx studieplaner og lektieoversigt, ligesom der er værktøjer, der gør det muligt bl.a. at rette elevernes opgaver og give dem en tilbagemelding.

Flere end 200 millioner brugere verden over

Moodle LMS har brugere i over 200 lande. Hundredtusindvis af underviseres erfaring har bidraget til udvikling af platformens funktioner og værktøjer.

Læs mere om Moodle LMS her

 

 

© 2024 Praxis