GoTutor tilbyder topkvalitets-lektiehjælp

GoTutor tilbyder lektiehjælp i gymnasiet eller folkeskolen, omhyggeligt tilpasset eleven. Mange elever i gymnasiet og folkeskolen oplever undervejs i deres skolegang at have særlige udfordringer i et fag eller måske flere. Tempoet kan være højt i klasserummet, og der er mange elever til stede. Her kan GoTutors lektiehjælp gøre en stor forskel. Med 1-1-undervisning, der er skræddersyet til eleven, bliver det muligt støt og roligt at komme omkring de ting i faget, der driller. Samtidig styrkes elevens selvtillid, og det bliver sjovere at gå i skole.

GoTutor har hjulpet mange tusinde elever i hele Danmark i skolens forskellige fag – på alle niveauer. Med 5000 undervisere er det altid muligt at tilbyde den hjælp, der faktisk hjælper eleven.

GoTutor har siden 2020 været en del af Egmont via Lindhardt og Ringhof Uddannelse

GoTutors integration i Egmont-familien tilfører enestående fordele. Vores undervisere bruger højkvalitets-læremidler fra Praxis og Alinea, begge ligeledes en del af Egmont. Praxis retter sig mod erhvervsskoler og gymnasiale uddannelser, mens Alinea fokuserer på grundskolen. Det giver vores undervisere adgang til materialer, der kan berige lektionerne og gennemgå stoffet på andre måder.

Desuden drager GoTutor fordel af ekspertrådgivning fra Alinea og Praxis i udviklingen af optimal lektiehjælp.

”Det har meget stor værdi, at vi er en del af Egmont. Det løfter kvaliteten af vores lektiehjælp.” udtaler direktør Ruben Samuel Sørensen

Læremidler til grundskolen af højeste standard

Som Danmarks førende grundskoleforlag producerer Alinea førsteklasses bøger og digitale læremidler til alle fag og klassetrin. Med titler som eksempelvis Connect, Momo, Dynamo, Den første læsning, Format, Reflex, Ny staveraket og Fonologik er ressourcerne mange.

GoTutors undervisere bruger disse materialer til inspiration og tilbyder alternative opgaver og faglige tilgange, der måske er nye for eleverne. Adgangen til disse ressourcer giver GoTutors undervisere uovertrufne muligheder for støtte deres elever.

”Udgangspunktet er altid elevens egne lektier og materialer, men mangler en lektiehjælper ekstraopgaver, træning eller inspiration, så er der rig mulighed for det .” udtaler direktør Ruben Samuel Sørensen

Fagligt og pædagogisk stærke undervisere

GoTutors undervisere er naturligvis eksperter inden for deres felt. De opnår høje karakterer i de fag, de underviser i, men GoTutor prioriterer også deres pædagogiske evner og sociale færdigheder.

Alle potentielle undervisere evalueres i et indledende interview og får udbygget deres kompetencer igennem GoTutors online platform, specielt skabt for undervisere. Her har de videoer om forskellige relevante emner til deres rådighed. De kan eksempelvis finde inspiration til effektive undervisningsteknikker, som hvordan man håndterer tosprogede elever, eller hvordan man gennemfører online lektiehjælp.

GoTutor udvælger den helt rigtige underviser

Med en pulje på 5000 undervisere landet over, fra unge på sabbatår til erfarne lærere, sætter GoTutor en ære i at matche elever og undervisere på baggrund af det faglige niveau, de faglige udfordringer og personlige forhold som dysleksi eller trivsel. Dette omhyggelige match er afgørende for elevens faglige fremskridt og generelle udbytte af lektiehjælpen.

GoTutor får topanmeldelser fra kunderne – Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp og eksamenshjælp

Med en konsekvent høj rating på Trustpilot og lignende anmeldelsessider kan GoTutor stolt konstatere, at kunderne er yderst tilfredse med den lektiehjælp, de modtager.

”Kundetilfreds er det vigtigste for GoTutor. Derfor betyder det meget for os, at vi er Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp” udtaler Ruben Samuel Sørensen

Læs mere på https://gotutor.dk/

 

 

© 2024 Praxis