Klar - parat - start
en guide til projektskrivning
Forfatter: Annette Hall Madsen

1. udgave
Udgivelsesår: 2008
71 sider
Varenr. 81017-1
ISBN 978-87-7881-970-3


Indbinding: Hæftet

Levering: Inden for 2-5 dage

kr. 162,50

Klar, parat, start – en guide til projektskrivning

er bogen til dig, der studerer på en ungdomsuddannelse og skal i gang med dine første projekter. Bogen er bygget op omkring de faser og overvejelser, der knytter sig til ethvert projekt, for eksempel:

• Hvad skal jeg skrive om?
• Hvordan skruer jeg en problemformulering sammen?
• Hvilke krav er der til en god litteraturliste?

Klar, parat, start er struktureret efter tre såkaldte frihedsgrader, som handler om, hvor meget hjælp du skal have af underviseren undervejs i dit projekt, altså hvor "frit" du kan arbejde i projektfasen. 

Bogen kan anvendes, selvom du ikke arbejder med projekter. Du kan for eksempel læse om, hvad du gør, hvis du pludselig ikke kan skrive et eneste ord, hvordan du laver en MindMap, hvordan du løser begyndende konflikter i et gruppearbejde, og hvordan du forholder dig til negativ kritik.


Klar, parat, start er skrevet af en erfaren haj, nemlig Anette Hall Madsen fra Køge Handelsskole. Anette, der er uddannet fra RUC, har mange års praktisk erfaring som både lærer og censor og ikke mindst: Som projektvejleder.
 

Klar, parat start henvender sig til unge på alle ungdomsuddannelser; erhvervsuddannelserne og de gymnasiale uddannelser.
 

Log ind

Nyhedsservice


Modtag løbende information om nye bøger og tilbud via e-mail. > Se mere her

Relevante uddannelser

Relevante emner

E-mærket
 
Munkehatten 28, 5220 Odense SØ – telefon 6315 1700 - cvr 18696010 – e-mail ef@ef.dk
Handelsbetingelser